keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Tilannepäivitystä

Tällee kun puolilta öin tulee kotiin kymmentuntisen päivän jälkeen niin luovuus kukkii todella mahtavasti näin blogikirjoittamisen puolella. Kuukausi on mennyt nopeasti, oon tehny ensin 04:30-13:00 vuoroa aika paljon ja nyt sitten 13:00-21/22.00 putkea riippuen millä portilla olen ollut töissä. Diggaan tuosta yö/aamuvuorosta enemmän, ihan vain koska ei tälläsen päivävuoron jälkeen voi enää tehdä muuta ku mennä nukkumaan ja aamulla taas herätä ja lähteä kohti työpaikkaa. Siksi kaupassa pitääkin käydä ennen päiväputkea vapaapäivänä, kun ei sitä muutoin ehdi/jaksa. Noh jaa, meneehän tämä näinkin. Työpäivät on ollu suht samaa kaavaa, joka päivä kuitenkin tulee jotain mitä ei vielä tiennyt, että hommassa sinänsä on säilynyt jokin mielenkiinto. Tänäänkin mut vihdoin tauolle päästänyt työntekijä näppäsi vahingossa kassasta väärän kuitin ulos mikä tyhjensi mun päivän myynnit, mutta nyt sitten opin mitä tuossa pitää tehdä jos väärin tulee tehtyä. Virheiden kautta sitä oppii.

Torstaina on sitten Linkin Parkin konsertti jota odottelen jo ihan innolla. Vielä huominen tosiaan töitä 22.00 asti niin sitten taas 2 vaparia. Ja sitten alkaa aamuvuorot, jes!

Viikonloppuna tuli spontaanisti lähdettyä kollegoiden kanssa baariin, mikä oli fiksu teko (ei seuraavan työpäivän kannalta), mutta oppi tuntemaan porukkaa paremmin ja muutenkin oli ihan hemmetin hauskaa. Ei olekaan tullut oltua ulkona aikoihin. En edes muista koska tätä ennen. No okei joo Paulin työkaverien kanssa silloin kuukausi pari sitten, mutta muuten ei. Ei vaan ole aikaa ja jaksamista, eikä nytkään oikeastaan energiaa ollut, mutta kun tuli henk.koht. pyyntö työpäivän aikana niin jotenkin sitä sitten vaan jäi sinne roikkumaan. Enkä kadu hetkeäkään vaikka seuraava työpäivä oli aivan karmea, kun lennot oli myöhässä ja porukkaa ei ole edelleenkään meillä riittävästi töissä niin taukokin jäi todella myöhään. Tänään myös, pääsin tauolle vasta 19.00 eli puolitoista tuntia ennen päivän loppua.

Muuta kerrottavaa ei nyt sinänsä ole, ainakaan tässä foorumissa. Työ täyttää aikasta hyvin päivät. Ostin innoissani palkasta uuden tv:n ja blu ray soittimen viimein. Hyvä päätös muuten, mutta eipä ole kauheasti aikaa katsella mitään. Noh vapaapäivinä sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti