torstai 10. maaliskuuta 2016

Aika vierähti jälleen etiäpäin

Niin on taas viimeisimmästä päivityksestä mennyt yli kuukausi ja tuntuu, että juuri mitään ei ole tapahtunut. Töissä suttaantuu sen verran aikaa, että hirmuisasti ei ole tullut sitten vähäisillä vapaa-ajoilla enää tehtyä. Käytiin ihan mukavalla aamiaisella muutama viikko sitten Prenzlauer Bergissa erittäin ihanassa kahvilassa nimeltä Das Butter. Syötiin erittäin runsas englantilainen aamiainen ja Frank ihastui siihen niin, että sitä pitäs nyt sitten laitella kotonakin sillon tällön. Kyllä se pekoni vaan kuuluu aamupalapöytään :D. Ja jotenkin sitä aina luulee olevansa jotenkin kaukana kaikesta, mutta kummasti sitä oli 20 minuutissa tuollakin.

Viikonloppuna käytiin elokuvissa katsomassa Deadpool, joka oli yllättäen vielä hauskempi kuin mainoksensa. Pelkäsin, että mainokset on itse teosta parempia ja härskempiä, mutta ilokseni sain olla väärässä. Ollaankin katsottu pätkä nyt kahteen kertaan jo. Lisäksi käytiin jälleen suosikkikapakassamme istumassa iltaa eli Eschenbräussa. Oli tämän kuukauden olut saatu ulos tehtaasta ja sitä oli jopa vielä jäljellä. Oli oikein hyvän makuista. Ensi kuussa sitten seuraava putkeen.

Muutoin asuntoa etsimme, joka on vaikeaa erityisesti kun toisella ei töitä ole. Lisäksi kuulimme eilen kämppäkaverilta, että hän muuttaa pois. Se tarkoittaa, että jos me ei pystytä tätä koko asuntoa ottamaan ittellemme niin meidänkin pitää häipyä jonnekin 31.5 mennessä. En vielä panikoi, mutta jos tosiaan asuntoyhtiö päättää että ei meitä tähän niin sitten tuleekin taas mielenkiintoiset ajat. Ja tietenkin taloudellisesti tästä tulee taas sellanen reikä, että pitänee juosta pankkiin pari kertaa, että saadaan maksettua jotakin. Noh jaa, elämä on.

Itse painan nyt aamuvuoroa ensi viikon lopulle asti ja sitten onkin keikkaviikonloppu luvassa. Harmi kyllä näin vuorolistan ensi viikolle ja näemmä en sitten saanut sunnuntaita vapaaksi, että tulee varmasti hauskaa kömpiä aamuvuoroon todennäkösesti melkein suoraan keikkapaikalta. Asia voi toki muuttua vielä useasti, lista kun elää jatkuvasti. Tänä viikonloppuna tulee jälleen lapset hyppimään tänne joten nautinpa nyt tästä iltapäivästä ja illasta kun voin vielä nokoset ottaa. Ei nuo viime yön vajaan kahden tunnin torkahdukset oikein näytä kantavan 15.00 pidemmälle. Taidanpa ottaa takaisin niin kuin eilen neljän tunnin iltapäiväunilla.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti