maanantai 1. helmikuuta 2016

Lomasuunnitelmia

Kyllähän sitä alkaa lomasta haaveilla nyt ku vielä ehtii. Ennen kesää pakko ottaa pieni irtiotto. Huhtikuuksi olis tarkotus saada riittävästi vapaata, että pääsis Maltalle rakasta Myssyä kattomaan. Kahteen vuoteen nähnyt yhtä parhaista matkakavereista niin kyllähän tämä alkaa olla jo ennenkuulumatonta. Katotaan nyt sitten miten noita vapaita saa otettua.

Vanha sähköpostini on nyt sitten haudattu (per_aspera...) sillä en muistanut enää salasanaani ja Yahoon suojamekanismit on niin hyvät että en näemmä saa sitä enää palautettua. Noh jaa, onneksi noita osoitteita on vaikka muille jakaa. Viestit siis luukun osoitteeseen, kiitos.

Viikonloppuna oli pe-la vapaana ja lapset täällä pyörimässä. Paljon pelailtiin pelejä kaikenmaailman pelikonsoleilla. Meikäläisen into ei vaan aina riitä niin pakenin tasasin väliajoin keittiöön ottamaan happea. En vaan ole lapsi-ihminen.

Töissä jälleen sairasteluaalto kaataa porukkaa koko lentokentällä. Ite ei ole vielä tullu onneksi, mutta kaikki sairastuu yksitellen äärimmäiseen kuumeeseen. Olisko tämä sitä influenssaa sitten, tiedä häntä. Tämän vuoksi huominen aamuvuoro vaihtui sitten iltavuoroon. Mikä on tietysti ok, koska nukkuminen aamuisin vähän pidempään ku 3.00 on ihan mukavaa.

Viime viikolla käytiin intialaisessa ravintolassa, oli aivan törkeän hyvää ruokaa. Amrit-nimellä kulkee ja voin vaan lämpimästi suositella kaikille. Hinnat ok, mutta ruoka niin taivaallista että oksat pois. Otettiin kotiin mukaan loput ku ei vaan enää mahtunu. Ne tekee jopa salaatin joka on niin hyvää että jos kaikki salaatit olis sellasia niin en muuta söisikään. Myös uusi Star Wars on tsekattu ja täytyy sanoa, että oli aikamoinen pettymys. Ja lisäksi niitä tulee varmasti taas yhteensä kolme osaa, sillä tuo ensimmäinenkin loppui jo niin, että tarina jatkuu. Ja mikä tuosta huonon teki oli, että eihän siinä oikeastaan ollut ennen loppua mitään hajua tarinasta. Pelkkää räiskimistä alusta loppuun. Ajattelin jo yhdessä välissä, että voisiko se tarina alkaa, mitä ei tapahdu yleensä koskaan. James Bondissa on sentään tarina kaiken mätön keskellä ja siinäkään ei räiskitä niin paljon kuin tuossa uudessa SW:ssa. Noh joo, pitihän se nähdä ja voipi olla, että toisen osan katselen sitten netistä ilmatteeksi, kun se joskus valmistuu. 

Mutta eipä muuta erikoista, tällänen pikapäivitys tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti