perjantai 25. marraskuuta 2016

Pientä häppeninkiä

Herra Ylipäällikkö, Obama, kävi kylässä tuossa viikko sitten (vissiin). Nähtiin omasta olohuoneen ikkunasta kun Air Force one laskeutui kentälle ja niinhän se vain oli että koko kulkue pyrähti meidän lasin alta vielä kaiken kunniaksi. Olipahan aika ameriikan mallista menoa. Helikopterit surras ja poliiseja vilisi. Enpä ole tuollaista vielä nähnytkään. Videon voi ehkä nähdä tästä jos se toimii facebookkia käyttämättömille.

Ikeassa käytiin tällä viikolla pyörähtämässä ja niinhän sieltä viimein tarttui mukaan vessan peilikaappi. Viime viikolla pyörittiin bauhausissa ja saatiin lamppu vessaan sekä uusi vessanistuin, kun vanha syystä tai toisesta hajosi. Myös ulko-ovi on viimein niin tiivis kiitos tiivistenauhan, että sisällä pysyy jopa lämpö ihan mukavasti. Huomasi tuossa eilen ja toissapäivänä kun oli aamuvuoroa, että ei tarvinnut hytistä kun nousi sängystä. Kuvamateriaalit löytyvät instagramista. Myös makuuhuone on saanut tosiaan ison sängyn ja selkä ilmeisesti alkaa tottua uuteen patjaan, kun ensimmäistä kertaa ei tuntunut missään kun aamulla nousin. Hyvä juttu, jos ei tarvi mennä uutta patjaa hankkimaan.

Tiistaina on firman pikkujoulut ja sinne suunta myös, kun pomo oli meikäläiselle jälleen seuraavalle päivälle iltavuoron järjestänyt. Viime vuonnahan en ollut, kun oli aamu seuraavana päivänä ja tämä näyttää olevan se kohtelu aina kun on uusi naama talossa. Katsoin työvuorolistasta, että juhlan jälkeisenä päivänä aamussa on vain vasta-aloittaneita naamoja. No eipä siinä, tulee varmasti hauska ilta, vaikka suurin osa tuleekin vasta puolen yön tienoilla iltavuorosta paikalle. Itsellähän on tuo kyseinen päivä vapaa, kun on lääkäriaika minne pitää mennä. Olis voinu tietty pyytää vapaaksi seuraavan, mutta sitten olisinkin tehny pitkän työputken lomaan asti. Parempi näin, että yksittäisiä vapaita ja vain 4 päivää tarvii tehdä ennen lomaa sitten putkeen.

Mutta eipä sitten muuta kuin kohtapuoliin kohti Suomea. Hiljaisuus odottaa. :) Wiiii.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti