maanantai 13. helmikuuta 2017

Hyvää ystävänpäivää!

Vaikka blogissa onkin ollut jo pitkän aikaa hiljaista niin päivitänpä nyt jotain vapaaillan ajankuluksi. Tosiaan intagramista näkee eniten kuvia mitä tulee tehtyä jos ei Facebookkia omista, tosin en kyllä sinnekään mitenkään erityisen paljon päivitä tavaraa.

Hääpari Suomesta tuli lopettelemaan maailmanympärimatkaansa meikäläisen luo. Olivat kolme päivää ja lähtivät sitten bussilla Kööpenhaminan kautta Tukholmaan josta sitten laivalla viimein koti-Suomeen. Vähän yli 5 kuukautta ympäri maailmaa. Hieman kade olen, tosin kun näki miten väsyneitä ja loppu kyseiset henkilöt olivat matkustamiseen ja ulkomailla olemiseen niin ehkä maailmanympärimatka on liian raskas. Ainakin nopeahkolla aikataululla. Toki riippuu ihmisestä miten sen tekee ja alkaako turhauttaa. Joku lyhyempi matka Aasiaan pitäs kyllä toteuttaa edelleen ja Frank haluais ainaskin nyt sinne Japaniin joten muutaman vuoden kun sais säästettyä niin sittenhän se olis jo melkein toteutettavissa.

Seuraava ulkomaanmatka tulee olemaan Prahaan toukokuun lopulla Rammsteinia katsomaan. Lisäksi ollaan muutama päivä lisää, että voi edes vähän nähdä kaupunkia ja oleskella kuin kunnon turistit konsanaan. Toiveena olis myös nähdä yks suomalainen, joka muutti sinne elokuussa. Se varmaan osais vähän näyttää paikkojakin siellä. Muutoin oli Kroatia suunnitteilla, mutta aikataulutusongelmat kaatoi sen homman alkuunsa. Meikäläisen lomat kun on jo kalenterissa merkittynä ja ne ei mätsää kenenkään kanssa niin jätettiin sitten se siihen. Ehkä ensi vuonna. Kesäkuun lopulla olis mulla ja Frankilla mahis yhteen reissuun, mutta se riippuu sitten ihan rahasta, jos sitä on jäljellä.

Kämpän sisustamisprojekti ei ole edennyt enää mihinkään. Päätettiin, että laitetaan kuun lopussa se, mikä hyvälle tuntuu sivuun jos jotain on jäänyt yli. Tästä kuusta ei tule euroakaan jäämään, että katsotaan kuukauden päästä uudestaan. Seuraavat on joko verhot viimein tai toinen pöytä, että meikäkin voi tätä läppäriä käyttää pöydällä eikä lattialla tahi sängyllä. No joo saa katsoa, milloin on riittävästi rahaa sivussa, että ne voi hommata. Verhot olis tavotteena ennen kesää saada, ettei tää kämppä ole taas niin älyttömän kuuma.

Seuraavaa vierasta odottelen ITB-messujen aikaan. Suomen paras matkabloggari (http://www.veerabianca.com/) tulee käymään messuilla ja järkättiin sitten aikaa että nähtäis jälleen. Kyseessä hyvä kaveri Porvoosta. Vielä kun tuon Maltalle karanneen Myssylän sais vastavierailulle ja Emman lentokoneeseen niin sitten olis kaikki tärkeimmät käyny edes kerran.

Kuukausi jatkuu iltavuoroa painaen, ja oikeestaan seuraavaa lomaviikkoa odotellen tuolla maaliskuun lopulla. Samaisella viikolla Rammsteinin uusi konserttinauhoite julkaistaan elokuvateattereihin (kyllä voitte sen myös Suomessa Finnkinon teattereissa käydä katsomassa) ja meikäläisellä on tietenkin jo liput Kulturbrauerein esitykseen varattuna. Tykkään kyseisestä teatterista enemmän kuin meidän lähiteatterista niin otin sitten sinne. Toivottavasti DVD julkaistaisiin myös sukkelaan ensi-illan jälkeen niin voisi sitten kotonakin katsella. Hyvältä nuo trailerit ainakin vaikuttaa, koska Jonas Åkerlund on vaan niin kova musavideo-ohjaaja.

Eipä tässä tämän enempää nyt putkahda mieleen. Oikein rattoisaa ystävänpäivää kaikille!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti