perjantai 2. maaliskuuta 2018

Kuulumisia

Pitääpä nyt päivittää tännekin vähän jotain.

Olen nyt siis vuoropäällikkö meidän pikku firmassa ollut tammikuun puolivälistä alkaen. Ihan ok, tosin stressi on suht kova. Oma suhtautuminen tosin meidän stressiin on niin rento, että oon saanu kehuja ihan kaikilta. Aluejohtaja (joka nyt jäi eilen pois meiltä) sanoi vielä viimeiseksi, että jos olis heti tajunnu meikän taidot ni olis aiemmin jo "pakottanu" mut vuoropäälliköksi. No jaa, kehuissa on kiva uida, mutta katotaan mitä tapahtuu ku uusi aluejohtaja alottaa.

Vajaan parin viikon päästä on viikko lomaa ja varasin toissapäivänä meille lennot ja majoituksen Israelin Eilatiin. Ihan täysin omatoimiloma kyseessä ja mietiskelin tässä, että vois muutamaksi päiväksi auton vuokrata. Tosin pitää ensin vähän selvittää mikä siinä ympärillä olevilla mailla on mielipide naiskuskeista ja naisten asemasta yleensä. Ei kauheasti lämmitä jos yritetään käydä Jordanian puolella ja rajalla joku sylkee päälle kun oon nainen. Tosin muslimien viha ei huivia käyttäviä naisia kohtaa on jo tullut muutaman kerran kohdattua, mutta tuolla suunnalla se voi lähteä vähän liikaa käsistä.
Israel on sinänsä mielenkiintoinen, Eilat oli aikoinaan iso turistikohde 250 000:lla turistilla kautta kohden. Sitten oli levottomuuksia ja luvut tippu niinkin alas kuin 90 000:een. Pientä kasvua on jälleen menossa, kun suht rauhallista on ollut. Lisäksi Israel on niin tiukka, mitä tulee terrorismin estoon, että itse jänskään nyt miten pääsen maahan mun sukunimen kanssa. Se kun tarkoittaa arabiaksi Allahin nimeen... (Kollega työpaikalla käänsi). Israelin viranomaiset tekee psykologisen testin maahantullessa jossa kysellään aivan kaikkea ja katsotaan reaktioita. Karmeaa edes ajatella jotain kolmen tunnin kyselymaratonia kun yrität päästä lomalle/lomalta pois. Mutta noh, hyvähän se on jos terroristit pysyy kurissa näin. Ainakin lentokoneista. Kirjoittelen sitten kun takasin tulen, millasta oli. Ja sielläkin on lentolenttäprojekti myöhässä, muutoin oltaiskin saatu laskeutua upouudelle kentälle eikä jollekin armeijan jättömaalle.

Kämpän "rakennusprojekti" meni hieman eteenpäin kun saatiin pöytälevy ostettua keittiöön. Vielä kun parit tuolit sais ni olis ruokailutila olemassa. Tosiaan tarkoitus olis rakentaa keittiö kun tässä aikaa vaan olis. Bauhausista levyt ja Ikeasta kaapit. Frank osaa sen verran hyvin nikkaroida, että sen puoleen ei tarvi murehtia. Itehhän meinasin tilata jonkun tänne mittailemaan ja rakentamaan, mutta oli aika hintavaa ja ei siitä kuitenkaan tulis sitä mitä itse haluais ni paree tehdä ite. Ja aikatauluttaminen on vuorotöissä todella vaikeaa normaaliaikoihin töissä olevien kanssa.

Mutta ei kait tässä muuta, pari viikkoa duunia ja sitten tarvitulle, toivottavasti aurinkoiselle, lomalle.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti